Η Εταιρεία

Ο στόχος μας στη SAGO DECOR είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας προιόντα σε τιμές πολύ προσιτές για κάθε οικονομικό προυπολογισμό. Αυτό το πετυχαίνουμε με πολύ προσεκτικές επιλογές κατ’ευθείαν με τους προμηθευτές χωρίς τη μεσολάβιση τρίτων.

Τα έπιπλά μας προέρχονται κυρίως από την Ινδία, την Ινδονησία και την Κίνα αλλά προσπαθούμε συνεχώς να ανακαλύψουμε νέες αγορές που καλύπτουν τις ανάγκες, τις επιθυμίες και το στυλ μας.

Η μοναδικότητα των προιόντων μας στηρίζεται σε διάφορους παράγοντες: ανακυκλωμένα υλικά όπως ξύλα από παλιά σπίτια, πόρτες και ανάγλυφα παραθύρων που χρησιμοποιούνται εκ νέου με μοναδικό τρόπο. Ετσι πετυχαίνουμε κάθε κομμάτι να είανι πραγματικά μοναδικό!

Η ανάμιξη των ποκιλόχρωμων επίπλων μας με άλλα στυλ της αρεσκείας σας μπορούν να δώσουν ένα μοναδικό συνδυασμό. Επισκεφτείτε το χώρο που έχουμε διαδικτυακά με τις φωτογραφίες των επίπλων και των διακοσμητικών μας έτσι όπως αυτά έχουν στηθεί μέσα στα σπίτια των πελατών μας και κερδίστε έμνευση και φαντασία για το δικό σας σπίτι!